De behandelingen van Soin Total
Een overzicht van informatie en prijzen.

Voor advies kunt u mij gerust bellen. Graag verwijs ik u door naar de contactpagina.

 • LakShmi Ayurveda 60 min.
  € 69,50
  Holistische behandelwijze uit de Ayurveda met 100% natuurlijke producten van LakShmi.
  Vata ( lucht / ether ) , Pitta ( vuur / water ) of Kapha ( aarde / water ) de behandeling wordt afgestemd op de Dosha. De LakShmi behandelingen geven een diepe ontspanning en een stralende huid ! De behandeling bestaat uit: Geurreis, Voetbad, Hoofdmassage, Reiniging van het gelaat, Peeling, Compressen met Floral Water, Dieptereiniging, Keuze uit epileren of gezichtsmassage, Serum, Masker met verzorgende oogcompressen, Dagcrème.


 • LakShmi Iris 60 min.
  € 69,50
  Deze Lakshmibehandeling biedt uitkomst voor het verzorgen, kalmeren en beschermen van de overgevoelige huid.
  Bevat 100% zuivere plantaardige extracten en kalmerende ingredienten o.a. zoethout, iris, lavendel en calendula. Geeft onmiddellijk comfort en verlichting bij ontstekingen, roodheid en couperose. Helpt de weerstand van de huid verhogen. De behandeling bestaat uit : Geurreis, Hoofdmassage, Reiniging van het gelaat, Peeling, Compressen met floral water, Serum, Gezichtsmassage, Iris Alginaatmasker, Verzorgende oogcompressen, Dagcreme


 • LakShmi Ayurveda Kristal 90 min.
  € 95,00
  Kom helemaal tot rust met deze holistische Ayurvedische gezichts- en lichaamsbehandeling met 100% natuurlijke producten van LakShmi, hotstones en etherische oliën.
  Deze behandeling geeft een diepe ontspanning, gevoel van welbehagen en een stralende huid. De behandeling bestaat o.a. uit: Geurreis, Hoofdmassage, Voetenbad, Voetmassage met warme Huka hotstones, Buikmassage, Chakra edelsteenlegging, Gezichtsreiniging, Peeling, Serum, Gezichtsmassage met warme ayurvedische olie, edelstenen en Huka hotstones, Masker, Dagcreme. Perfecte behandeling tijdens de koude dagen van het jaar.


 • LakShmi Kumari 60 min.
  € 69,50
  Lakshmi KUMARI vermindert de Vata LUCHT-ETHER elementen (droogte), verstevigt het bindweefsel en versterkt de elastische vezels in de huid.
  De behandeling omvat o.a. een intensieve enzymatische peeling met fruitzuren van passiebloem en mango, een verstevigende massage met een rijke warme olie met o.a. Muskusrose en vitamine A, een ampul boordevol werkzame stoffen voor een nog optimaler resultaat en een Shaping Peel-off mask met algen.


 • LakShmi Ayurveda Wellness 90 min.
  € 91,50
  Holistische behandelwijze uit de Ayurveda met 100% natuurlijke producten van LakShmi.
  Vaya ( lucht / ether ), Pitta ( vuur / water ) of Kapha ( aarde / water ) de behandeling wordt afgestemd op de Dosha. De LakShmi behandelingen geven een diepe ontspanning en een stralende huid ! De behandeling bestaat uit: Geurreis , Hoofdmassage, Voetbad, Voet- of hand massage, Reiniging van het gelaat, Epileren, Peeling, Warme Floral Water compressen, Dieptereiniging, Serum, Gezichtsmassage, Edelsteenmassage, Masker, Verzorgende oogcompressen, Dagcreme.


 • Soin Acné 60 min.
  € 63,50
  Gezichtsbehandeling met dieptereiniging voor de onzuivere huid. Tevens advies om huidproblemen te verminderen.


 • Soin Jeunesse 30 min.
  € 29,00
  Reinigende of ontspannende jeugdbehandeling voor kinderen t/m 17 jaar.


 • SOIN MANUKA ‘Geluksbehandeling’ 60 min.
  Living Nature gezichtsbehandeling met warm honingmasker en massage met warme Rozenkwarts kristallen. Honing wordt al eeuwen gebruikt voor de gezondheid en schoonheid van de huid om zijn helende en hydraterende werking.

  De MANUKA honing uit Nieuw Zeeland bevat veel vitamines, enzymen, aminozuren en mineralen en werkt ontstekingsremmend en dat maakt deze honing zo bijzonder. De Rozenkwarts ‘Liefdessteen’ maakt meer ontvankelijk voor schoonheid, versnelt het helingsproces en verlicht het hart.

  60 min. € 69,50


 • Touch of Roses 90 min
  € 91,50
  NIEUW BIJ SOIN TOTAL

  Deze behandeling staat garant voor ultieme luxe en verwennerij voor zintuigen, psyche huid, zachtheid en liefde.

  De Rozenkwarts – rozen gezichtsbehandeling is een fantastische aromatherapie behandeling waarin gebruik gemaakt wordt van rozenolie, rozenhydrolaat en rozenkwarts stenen. Roos werkt kalmerend, regenererend en geeft het gevoel van harmonie en warmte. De Rozenkwarts ‘Liefdessteen’ maakt meer ontvankelijk voor schoonheid, versnelt het helingsproces en verlicht het hart.

  De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, compressen met rozenwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme rozen olie, gezichtsmassage rozen kwartsstenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje rozenthee of rozenwater.

 • Touch of Happiness 90 min
  91,50
  NIEUW BIJ SOIN TOTAL

  Deze behandeling staat garant voor ultieme luxe en verwennerij voor zintuigen, psyche huid, geeft warmte en vrolijkheid.

  De Oranje Calciet – Sinaasappel – Vanille gezichtsbehandeling is een fantastische aromatherapie behandeling waarin gebruik gemaakt wordt van warme olie met sinaasappel, mandarijn en vanille, oranjebloesemwater en oranje calciet stenen. De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft een opwekkend en vrolijkmakend effect, en werkt verwarmend door het vleugje vanille, en heeft een verzachtend, verzorgend en regenererend op de huid. Oranje calciet werkt verwarmend en laat de zon weer schijnen, ideaal bij een winterdip.

  De behandeling bestaat uit: Een warm voetenbad, hoofdmassage, compressen met oranjebloesemwater, verzachtende reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, penceel massage met warme sinaasappel / vanille olie, gezichtsmassage oranje calcietstenen, gezichtsmasker, hand of voetmassage. En een heerlijk kopje sinaasappelthee of oranjebloesemwaterwater.

 • Soin Lotus 60 min
  63,50
  LakShmi gezichtsbehandeling afgestemd op het huidtype bestaat uit :

  Reiniging van het gelaat, peeling, dieptereiniging, keuze uit gezichtsmassage of epileren en een masker.

Gezichtsbehandelingen

Lakshmi BIO-ECO gecertificeerde cosmetica zijn 100% natuurzuiver met de kracht van aromatherapie en edelstenen. Gebaseerd op de vijf elementen leer uit de 5000 jaar oude Ayurvedische kruidengeneeskunde en gecombineerd met de hedendaagse kennis en technologie. De holistische behandelingen brengen naast een stralende verzorgde huid ook lichaam en geest in balans.

 • Epileren wenkbrauwen -
  € 15,25
  Modeleren van de wenkbrauwen.Tijdens uw gezichtsbehandeling krijgt u 2 EURO korting.


 • Harsen bovenlip -
  € 15,25
  Verwijderen van de haartjes van de bovenlip met hars of suikerpasta. Tijdens uw gezichtsbehandeling krijgt u 2 EURO korting


 • Harsen bovenlip & kin
  € 22.00
  Verwijderen van de haartjes van bovenlip en kin met hars of suikerpasta.
  Tijdens uw gezichtsbehandeling krijgt 2 EURO korting.


 • Harsen gelaat -
  € 25,00
  Verwijderen van de haartjes van het gelaat met hars of suikerpasta. Tijdens uw gezichtsbehandeling krijgt u 2 EURO korting.


 • Harsen kin -
  € 15,25
  Verwijderen van de haartjes van de kin met hars of suikerpasta. Tijdens uw gezichtsbehandeling ontvangt 2 EURO korting.


 • Verven wenkbrauwen -
  € 15,25
  Tijdens uw gezichtsbehandeling ontvangt u 2 EURO korting.


 • Verven wimpers -
  € 15,25
  Tijdens uw gezichtsbehandeling ontvangt u 2 EURO korting.


 • Verven wimpers en wenkbrauwen -
  € 22,00
  Tijdens uw gezichtsbehandeling ontvangt u 2 EURO korting.


Korte gezichtsbehandelingen

 • Harsen bikinilijn -
  € 21,50
 • Harsen hele armen. -
  € 36,00
 • Harsen hele benen -
  € 47,00
 • Harsen oksels -
  € 19,50
 • Harsen onderarmen -
  € 24,50
 • Harsen onderbenen -
  € 27,50
 • Harsen rug en schouders -
  € 39,00
 • Harsen rug, schouders en bovenarmen. -
  € 50,00

Lichaamsbehandelingen

 • Klankschaalmassage 30 min.
  € 34,00
  Klankschalen zijn metalen schalen die bij het aanslaan een klank en trilling voortbrengen.
  De klank en vibratie van de klankschaal zal meer rust in het lichaam brengen en wordt het zelfgenezend vermogen van de mens steeds groter. De klanken werken op 4 verschillende niveaus ( fysiek/emotioneel/psychisch & spiritueel ) en geeft een diepe ontspanning. Zeer goed te combineren met een gezichtsbehandeling.

  Zittende massage 30 min.
  Liggende massage 60 min.   €63,50


 • Ontspannende rug-, nek- en schoudermassage 30 min.
  € 34,00

 • Bindweefselmassage 40 min.
  40,00
  Bindweefselmassage is een intensieve massage voor het gelaat en een uitstekende manier om de huid conditie te verbeteren.
  Laat de vale vermoeide huid weer stralen. Door de massage wordt de circulatie verbeterd, de huid voorzien van zuurstof en de afvalstoffen afgevoerd, daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

  Stimuleert de aanmaak van collageen en werkt huidverjongend.
  Helpt opheffen van onderhuidse verklevingen.
  Stimuleert de stofwisseling in de cellen en geeft de huid meer energie.

  Voor een optimaal resultaat wordt de massage in kuurverband aanbevolen.
  Uitgebreide gezichtsbehandeling 75 min. € 85,00
  Kleine gezichtsbehandeling 40 min. € 40,00


Massages

 • Manicuren 30 min.
  € 34,00
  Verzorgende behandeling voor handen en nagels. Voor zachte en verzorgde handen en nagels.
 • Nagels lakken -
  € 15,00
  Laat uw nagels mooi lakken tijdens uw gezichtsbehandeling of combineer het met een verzorgende manicure behandeling. De Idun nagellak is vrij van giftige stoffen.
  De behandeling is incl. flesje nagellak voor thuis.

Handverzorging

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Soin Total